Mijn opleidingen en specialisme 

Vanaf 2009 ben ik werkzaam als zelfstandig trainer en coach, daardoor kan ik mijn kennis over coachen in combinatie met hypnotherapie inzetten om jouw te begeleiden met het aanpakken van je probleem.

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik besloten om mij te specialiseren op het gebied van afvallen. Vanaf mij 17e ben ik bezig geweest met het volgen van diëten. Daardoor durf ik wel te zeggen dat ik behoorlijk deskundig ben op het gebied van voeding gecombineerd met beweging. 

(Crash) diëten zijn niet de oplossing. Ze beroven je niet alleen het plezier van het eten, ze ontnemen je ook de mogelijkheid om een maaltijd te delen met je vrienden. Uiteindelijk zul je terug moeten keren naar je eetgewoonten, waarna de verloren kilo's weer verschijnen (vaak met extra gewicht).

Het volgen van al die diëten had mijn stofwisseling zo van slag geholpen dat ik van sla en water al dik werd. Hypnotherapie heeft mij geholpen om blijvend af te vallen zonder dieet, zonder hongergevoel en zonder stress. Het heeft mij geleerd om weer naar mijn maag te luisteren. 

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik besloten om mij te specialiseren op het gebied van afvallen. Naast het feit dat ik ervaringsdeskundige ben, vind ik kennis van zaken erg belangrijk. Daarom heb ik naast mijn algemene hypnoseopleiding, de opleiding HypnoSlim & Maatwerk in voeding en masterclass virtuele maagband consulent gevolgd.