Tarieven

We beginnen altijd met een intake. Tijdens deze sessie van 60 tot 90 minuten bespreken we je hulpvraag en breng ik je kort in hypnose, om je kennis te laten maken met de methodiek. Deze intakesessie kost € 85,-

De prijs voor elke volgende sessie is € 125,-. De eerste sessie "regressietherapie" duurt ongeveer 90 minuten en de vervolgsessies duren tussen de 60 en 90 minuten. Afhankelijk van je hulpvraag hebben we 2 tot 5 sessies nodig om je problemen aan te pakken.

Wil jij de kracht van het onderbewustzijn ervaren en gaan voor verandering? Mail of bel mij dan om een afspraak te maken. 

Ben je nog niet helemaal zeker, en wil je nog wat vragen stellen, dan ben ik ook geheel vrijblijvend beschikbaar voor meer informatie.

De prijs voor het complete zelfhypnosepakket is € 135,- ( niet mogelijk in combinatie met andere acties)

Hoewel Smits Coaching & Hypnotherapie is aangesloten bij een beroepsvereniging worden de behandelingen in principe niet (deels) vergoed door de meeste verzekeringen. Voor hypnose is jou motivatie erg belangrijk, een onderdeel van die motivatie is ook de mate waarin jij bereid bent om in jezelf te investeren.